Seniori poraženi, svi ostale selekcije uspešne ovo kolo

Seniorska ekipa poražena je u Novom Sadu od Crvene Zvezde rezultatom 2-0. 

Iz kola u kolo ista situacija što se tiče kadrovskih problema u ekipi Omladinca, svako kolo bez 5 ili 6 standardnih prvotimaca pa je serija lošijih rezultata bila neminovna. Zalužio je Omladinac bar jedan bod u tvrdoj utakmici sa jako malo šansi za postizanje pogodka ali domaća ekipa spretnija i sretnija, sačekala je kikseve u mladoj ekipi Omladinca i poklon prihvatili oberučke. Sledeću utakmicu Omladinac igra kući pred svojom publikom, u goste nam dolazi ekipa Mladosti iz Bačkog Jarka. Utakmica se igra u subotu 12.maja sa početkom od 16.30h.

Omladinci zabeležili prvu pobedu u gostima ove sezone, i to kakvu, savladali su Veternik rezultatom 6-1. Sledeće nedelje 13.maja u 10.00h u goste nam dolazi ekipa Petra Puače.

Kadeti i pioniri standardno pružaju dobre partije, nalaze se u samom vrhu kadetsko-pionirske lige Srema. Ove subote savladana ekipa Hajduka iz Divoša, kadeti 9-1 a pioniri 3-0. Sledeće subote kadeti i pioniri idu na teško gostovanje Hajduku u Beški, utakmica se igra u subotu 12.maja sa početkom od 10.00 i 12.00 časova.