Drugi pišu: ŠAMPIONI KUPA SREMA: FK Omladinac Novi Banovci

Fudbaleri Omladinca novi su šampioni Kupa Srema i nastavljaju pohod na kup Vojvodine.

Loši vremenski uslovi nisu sprečili finaliste da odigraju utakmicu dostojnu finala.

A kako je za naš portal rekao trener FK Omladinac, Goran Dragoljić, Igralo se otvoreno na obe strane, Omladinac je uspeo da nametne svoj stil igre i na poluvreme ode sa dva gola prednosti.

-Pejčinović je pogodio iz penala a Haska je realizovao odlijčnu akciju Gajića i Lezajića, i to je bilo 2-0. Bilo je još prilika ali golman Hajduka je bio na visini zadatka. U drugom poluvremenu Pejčinović je povisio na 3-0. Igrači Hajduka se nisu predavali i uspeli su da postignu počasni pogodak preko Vučića. 

Ovaj pehar najbolje pokazuje koliko Omladinac može, nije krio svoje zadovoljstvo Boban Sibinović, sportski direktor kluba. Pohvalio je igrače koji su profesionalno sprovodili ideje trenera.

Komentar nam nije ostao dužan ni kapiten Pejčinović, koji kako kaže, ovo je utakmica koja je bila generalka pred prvenstvo.

-Mi svaku utakmicu idemo na pobedu, tako je bilo i ovog puta još je u pitanju bio i finale kupa-motiv više. Želja nam je da što dalje stignemo u kupu i odmerimo snage sa nekim od prvoligaša.

Protivnik nas nije iznenadio. Znali smo da će ući u utakmicu sa jakom željom da nas pobede.

No, ipak je Omladinac taj koji će svoje ambicije nastaviti u Kupu Vojvodine.

Izvor: http://sremskevesti.rs/