Haska: Očekujem uspešno proleće Omladinca

Alen Haska obeležio je četvrtfinale Kupa Srema, sa dva pogotka ofanzivni vezista našeg tima doneo je sigurnu i ubedljivu pobedu Omladincu nad Jedinstvom iz Stare Pazove.

Nekadašnji fudbaler BSK-a, Sinđelića iz Beograda, Dunava, Radničkog iz Nove Pazove i u dva navrata našeg Omladinca govorio je o pripremama i naravno očekivanjima u nastavku sezone.

- Pripreme su bile dosta teške i naporne. Polako dolazimo do svežine i naše prepoznatljive igre. Imamo dobar igrački kadar, sigurno jedan od najboljih u ligi. Novajlije su se sjajno uklopile, očekujemo još bolje rezultate u nastavku sezone, počinje vezista našeg tima.

U utakmici protiv Jedinstva iz Stare Pazove Haska se dva puta upisao u strelce, što je bilo dovoljno za ubedljivu pobedu i prolaz u narednu rundu kupa u kojoj će već u sredu zeleni igrati protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice.

- Postigao sam dva gola i nadam se da ću nastaviti u tom ritmu tokom sezone, kako u  kupu, tako i u prvenstvu. Nadam se da će i moji saigrači u napadu takođe biti efikasni.

U nastavku sezone haska očekuje efikasnu igru Omladinca. Nada se da će sigurna igra dati vetar u leđa izabranicima Gorana Dragoljića, kao i da će to doprineti usponu na tabeli.