KOKIR: U derbiju neka pobedi bolji

Nikola Kokir svoju karijeru počeo je u BSK Batajnici, potom je nastupao u Zemunu, Milutincu, tri godine proveo je u Dunavu, za koji je i debitovao u seniorskoj karijeri, a potom se pre Omladinca vratio u Zemun. Danas sa uspehom brani boje Omladinca iz Novih Banovaca. Kokir je govorio o atmosferi i očekivanjima pred derbi meč.

Počeo je fudbaler Omladnca od utisaka o saigračima.

- Utisci o saigračima u Omladincu su odlični, većinu igrača znam od ranije. Sa novim igračima sam se odlično uklopio. Iskusni fudbaleri dosta znače mladim igračima koji kroz primanje saveta dosta napreduju, poručuje Kokir.  

Kokir je zadovoljan trenutnim rezultatima, međutim ostaje žal za nekim propuštenim prilikama.

- Trenutni rezultati su odlični, jedina smo neporažena ekipa u dosadašnjem toku sezone i to nam dosta prija. Šteta je što smo neke mečeve odigrali nerešeno, kada smo mogli da pobedimo. Verujem da će se i to u narednim nedeljama promeniti, poručuje Kokir.

Kokir je govorio i utiscima u dosadašnjem delu sezone.  

- Do sada nas nijedna ekipa nije nadigrala. U naredna dva kola igramo sa možda najboljim ekipama u  ligi, tu će se pokazati jesmo li za vrh, što lilno smatram da jesmo. Mislim da možemo da se nosimo sa svim ekipama, a ako nastavimo u ovom ritmu ni prvo mesto nije daleko, kaže Nikola Kokir.

Kokir navodi da je meč sa Dunavom prilika da se iskusni igrači i treneri oprobaju u odličnoj atmosferi, nada se da će preovladati sport i da će bolji slaviti.

- Derbi sa Dunavom je prilika za jedan lep meč, dve dobre ekipe, dobar teren, iskusni i dobri treneri, dosta publike, prvi protiv trećeplasiranog. Dosta igrača se poznaje međusobno i dosta nas su drugari i van terena. Nema potrebe za tenzijom, neka bolji pobedi i neka bude prvi na tabeli, zaključak je Kokira.